• Prev
Acra - Ghana, Modular building.  Project made by Ricopra in coorporation with ARKOS  Accra - GhanaTemporary accomodation project in GhanaClick Here ...
Acra - Ghana, Modular building.  Project made by Ricopra in coorporation with ARKOS  Accra - GhanaTemporary accomodation project in GhanaClick Here ...
Kepperra railway station - Queensland, AUSTRALIA. Project made by Ricopra in coorporation with ARKOS KEPERRA STAZIONEKepperra railway station - ...
Kepperra railway station - Queensland, AUSTRALIA. Project made by Ricopra in coorporation with ARKOS KEPERRA STAZIONEKepperra railway station - ...
HOTEL SPRINGFIELD - Brisbane, Australia - Project made by Ricopra in coorporation with ARKOS HOTEL SPRINGFIELDHOTEL SPRINGFIELD - Brisbane, ...
HOTEL SPRINGFIELD - Brisbane, Australia - Project made by Ricopra in coorporation with ARKOS HOTEL SPRINGFIELDHOTEL SPRINGFIELD - Brisbane, ...
Airport project presentation - Gibuti. Project made by Ricopra in coorporation with ARKOS AEREOPORTO GIBUTI PRESENTAZIONEInternational Aeroport of ...
Airport project presentation - Gibuti. Project made by Ricopra in coorporation with ARKOS AEREOPORTO GIBUTI PRESENTAZIONEInternational Aeroport of ...

E themeluar më 2012, ARKOS Ltd është një kompani kosovare, e lindur nga ideja e z. Salvatore Tafuro, kryesues i kompanisë italiane, R.I. SpA Modular Buildings.
ARKOS Ltd përfiton nga vitet e përvojës së R.I. SpA Modular Buildings në rajonin e Ballkanit, e në veçanti, në zonën Kosovë - Shqipëri.
Kompania është e specializuar në montimin e ndërtesave në sektorin civil dhe industrial, në ngritjen e ndërtesave nga çeliku dhe në parafabrikimet e lehta. Fusha inovative dhe e zhvillimit të sistemit të ndërtimeve ...më shumë

Clients

croce rossa ithenelhenichemhKFOR MSUhNAMSAhRAIhST microelectronicshUN missionshUNPDhUS ArmyhUSAFhvigili del fuocoh

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

LinkedId